Добре дошли във Fine Art Gallery – мястото, където ще намерите Вашата картина!

Вашата картина в интериора

Картините носят емоции и е от изключително значение какво усещане предизвикват те у техния собственик. Само при нас имате уникалната възможност да поръчате 100% ръчно изработена творба, създадена специално за Вас, в предпочитания от Вас стил, колорит, тематика и размер. Тя може да бъде подобна на някоя от предлаганите или напълно различна по Ваша идея или снимка. Ако не сте напълно сигурни в избора си и се колебаете, изпратете ни снимка на помещението и размер на стената, която желаете да декорирате, за да можем да ви консултираме напълно безплатно какъв тип творба би се вписала най – добре в интериора ви и да предложим варианти.

Какво трябва да направя, за да получа своята оферта за индивидуална изработка?

За целта е необходимо единствено да се свържете с нас чрез формата за контакт., Изпратете ни Вашето запитване и ще получите отговор за времето за изпълнение и цена. След като детайлите относно Вашата картина са уточнени, следва да направите поръчка и да заплатите авансово 50% от оферираната цена. Времето за изпълнение започва да тече след получаване на превода. То може да варира от 10 до 30 дни в зависимост от използваната техника, например при маслените бои техниката impasto (наслояване, полагане на плътни, дебели мазки с 3D ефект, виж тук) изисква по – дълго време за пълно изсъхване. След завършване на картината, ще Ви изпратим нейна снимка за окончателно одобрение преди доставка. В случай, че не сме удовлетворили напълно изискванията Ви и при възможност, можете да поискате еднократна безплатна корекция по нея.

Един по-евтин, „бюджетен“ вариант да украсите дома си с желаната картина е принтът. Принтът представлява печат на желаната картина или изображение, върху платно (канава). Fine Art Gallery предлага качествена изработка на т. нар. Giclee принт (Жикле́ принт) – при него художникът добавя ръчно щрихи боя за придаване на релеф, дълбочина и подсилване на колорита с цел максимално доближаване до оригинала.

Красивата картина е най – добрата декорация за стената и идеалния акцент за помещението, тя неминуемо придава усещане за класа и стил. Ако сте интериорен дизайнер или собственик на заведение, ресторант или хотел ще ви изготвим индивидуална оферта за изработка на желаните от вас творби или принтове, без това да води до някакъв ангажимент към нас.

Моля, обърнете внимание, че Галерия „Fine Artпредлага изработка на принтове само на авторските картини, изложени в онлайн магазина. Така ще сте сигурни, че Вашият принт е автентичен, ръчно подписан, датиран и с печата на Галерията на гърба на картината. За да гарантираме това, публикуваните изображения в сайта са с умишлено ниска резолюция и не са подходящи за изработка на качествен принт.

Защо да изберете нас?

 • Защото уважаваме и се съобразяваме с Вашите предпочитания и вкус. Нашата цел е да отговорим на Вашите очаквания:
 • Защото гарантираме за качеството на използваните материали на предлаганите картини;
 • Защото ще Ви подарим рамка по Ваш избор за избраната от Вас картина, в случай, че желаете такава;
 • Защото предлагаме безплатна доставка с опция за преглед и връщане, което Ви осигурява възможността да платите само ако сте удовлетворени от видяното;
 • Защото хубавата картина е чудесен подарък за новия дом или заведение и ще се радваме да Ви бъдем полезни при избора ѝ;
 • Защото с ваучера ни за подарък можете да зарадвате близък човек, като му осигурите възможността сам да избере своята картина;
 • Защото знаем, че дори във високотехнологичния 21-ви век, изкуството има своето място в съвременния интериорен дизайн, а ръчната изработка е несравнима с дигиталните копия.

Форма за запитване

Изпратете ни Вашето запитване за индивидуална изработка на картина на info@fine-artgallery.com или чрез формата:

  Допустими файлови формати: JPEG, JPG. Размер на всеки файл: до 8 MB. Моля, архивирайте файловете предварително.  Индивидуално изработени от нас картини

  Галерия

  Индивидуално изработени картини от нас

  Scroll to Top