Fine Art Gallery осигурява безплатна доставка до всички населени места в България. Вие получавате вашата творба в рамките на два работни дни.

Всички пратки се изпращат по куриер до посочен от Вас адрес или „до поискване“ в удобен за Вас офис на куриерската фирма.

Всички пратки се изпращат с опция за преглед и връщане, освен в случаите за доставка на картина, изработена по Ваше задание, описани по – долу в настоящата страница.

Заплащането на поръчаната картина се извършва с банков превод по сметка на Галерията: 

„УНИКРЕДИТ БУЛБАНК“ АД (BIC: UNCRBGSF)
IBAN: BG57 UNCR 7000 1523 4287 61
Получател: „ФЕЛИСИТИ 2007“ ЕООД “

UniCredit Bulbank” AD BIC/SWIFT code: UNCRBGSF
Address: 7 Sveta Nedelya Sq. 1000 Sofia, Bulgaria
IBAN: BG57 UNCR 7000 1523 4287 61
Receiver (recipient): “FELICITY 2007 “EOOD

Покупката на ваучер е възможно само с банков превод по горепосочената сметка. След извършване на превода ще получите ваучера на посочения от Вас имейл.

Клиентите извън България е необходимо да се свържат с нас по имейл, за да получат допълнителна информация за опциите за доставка и плащане.

Връщане и замяна

Вие имате право:

  • да върнете закупена от Галерията картина при доставката на куриера, или в рамките на 3 дни от датата на получаването ѝ заедно със съответния платежен документ, след като предварително сте ни уведомили за това по имейла на Галерията info@fine-artgallery.com. Платената от Вас сума ще Ви бъде възстановена в рамките на 15 дни от датата на връщане на доставката по посочена в имейл от Вас банкова сметка и при условие, че картината или рамката ѝ (ако има такава), не е увредена по някакъв начин – скъсана, замърсена или надраскана;
  • да извършите замяна с доплащане, ако новата картина е с по – висока цена, или с възстановяване на разликата ако е с по – ниска такава.

При връщане и замяна на закупена от Галерията картина транспортните разходи и в двете посоки са за сметка на Клиента.

Стойността на закупен ваучер не се възстановява.

Индивидуална изработка

При поръчка за изработка на картина следва да бъдат заплатени авансово минимум 50% от предварително оферираната и договорена цена с банков превод по посочената сметка. Остатъка от сумата е дължим преди доставка, при отказ от поръчката направената авансова вноска не се възстановява.

Доставката на изработена по поръчка картина се осъществява само след пълното заплащане на предварително оферираната и договорена цена с банков превод по горепосочената сметка на Галерията.

Изработена картина по специална поръчка на Клиента не подлежи на връщане и замяна.

Fine Art Gallery е виртуален магазин, собственост на „ФЕЛИСИТИ 2007“ ЕООД.

Scroll to Top